Historianët e Deçanit: Sulmi ndaj xhamisë në Velikincë i papranueshëm, tentim për rritjen e urrejtjes ndër fetare në Kosovë

Kryesia e Lidhjes se Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan, e dënon ashpër sulmin ndaj Xhamisë se fshatit Velikincë të Komunës se Gjilanit.

“Ju bëjmë thirrje organeve të drejtësisë që të kryen punën e tyre dhe i arrestuari të marr dënimin e merituar sipas ligjeve në Kosovës, për rritjen e urrejtjes ndër fetare dhe është tentim për rritjen e urrejtjes ndër fetare në Kosovë.

Aktet e tilla janë të pa pranueshme dhe janë kundër bashkëjetesës të të gjitha komuniteteve në Kosovë”.

Kryesia e Lidhjes se Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan.

Artikulli paraprakEuro-barometri: Madje 62 për qind e qytetarëve të Maqedonisë nuk i besojnë Qeverisë
Artikulli vijuesSekretari i AAK-së i zbulon një sekret Donikës, ka të bëjë me klanin “Pronto”