Hoxhë Bekir Halimi e transmeton një thënie të madhe mbi frikën nga vdekja!

Hoxha i nderuar Bekir Halimi në profilin e tij në twitter ka transmetuar një thënie të madhe mbi frikën nga vdekja:

Iu afrua vdekja një beduinit dhe i thanë: a frikohesh?! Tha: çka ka pas vdekjes? Takon Zotin, i thanë. Tha: pse të frikohem nga Ai që vetëm të mira më kan ardhë prej Tij.

Artikulli paraprakLigji për portalet online, ndëshkoheni për komentet fyese
Artikulli vijuesNjë ushtarë danez i kërkon falje popullit Afganë