Një ushtarë danez i kërkon falje popullit Afganë

Një ushtarë danez i kërkon falje popullit Afganë:

“Na mashtruan dhe na thanë se atje ka terroristë, por atje nuk kishte terroristë të tjerë veq nesh.”

#SHPËRNDAJE

Artikulli paraprakHoxhë Bekir Halimi e transmeton një thënie të madhe mbi frikën nga vdekja!
Artikulli vijues“Klasifikimi i 100 personaliteteve me ndikim më të madh në histori"