Hoxhë Riad Emini i cili ndrroi jetë – Ky ishte postimi i tij i fundit në facebook

Dje ka ndodhë një aksident në Shtime edhe ka ndruar jetë Riad Emini që ishte student i studimeve Islame – Hoxhë, me gjithë motër..

* Allahu i mëshiroftë *

Ky ishte postimi i tij i fundit në facebook..

Të nderuar politikan, ju o bijtë e këtij populli.!
Drejtohemi në formë kërkese nga ju sepse ne jemi për ju dhe anasjelltas. Po përkuleni para varreve të personaliteteve të njohur, po përkuleni para busteve të ndryshëm qoftë atyre me veprimtari bamirëse e atyre që lanë gjurmë në jetën e tyre. Po përkuleni para varreve të dëshmorëve të këtij vendi e para pllakatave përkujtimore të serbëve e të tjera të ngjashme me to. Po përkuleni para gjithë këtyre që padiskutim janë dhe mbeten krijesa. Quditem se si nuk iu shkon ndërmend asnjëher të i përkuleni Atij që iu krijoi juve dhe këto krijesa para të cilave lëvizni boshtin kurrizor në shenjë përulje. Kërkojm nga ju që të paktën, nëse jo gjatë festës javore- ditës së xhuma, në dy festat e 95% të popullatës që jeni prijës të tyre, në dy bajramet të iu bashkoheni muslimanëve në vendin ku i përulen Zotit, ti përuleni edhe ju.

RE

Artikulli paraprakMerkel: Sanksionet ndaj Rusisë për Sirinë mbeten si opsion
Artikulli vijuesPolicia arreston tetë persona për krim të organizuar, prostitucion dhe vjedhje (Foto)