Hoxhë Shefqet Krasniqi pret reperin Gold AG

0
229

Hoxhë Dr.Shefqet Krasniqi sot pas namazit të ikindisë në Xhaminë e madhe në Prishtinë e priti reperin e njohur, tashmë të famshmin Gold AG,i cili e njoftoi hoxhën e nderuar për motivin e këngës së përfolur ditëve të fundit.

Ndërsa Hoxha i nderuar e falendëroi Arianin (Gold AG) për guximin dhe vendosmërinë e tij për t’i mbrojtur interesat e drejta të Islamit dhe muslimanëve në vendin tonë.

Gjithashtu Hoxhë Krasniqi e këshilloi atë që të largohet nga muzika dhe të jetë sa më i kujdesshëm në fjalorin e tij sepse fjalori i pastërt është kulturë e besimtarit të mirë.