Hyseni: ‘3-përqindëshi’ vetëm zhurmë!

0
321

Nuk tërhiqet nga pretendimi se dialogu me Serbinë po i ngadalëson njohjet. Për ish-ministrin e jashtëm, Skender Hyseni, marrëveshja e fundit për përfaqësimin rajonal të Kosovës, do të shkaktojë shumë amulli tek vendet që kanë hamendje për ta njohur apo jo shtetin e pavarur të Kosovës.


Hyseni ka thënë në një intervistë për “Tribuna Shqiptare”, se rreziku nuk qëndron aq shumë te zhvillimi i dialogut, por më shumë te paaftësia e kësaj Qeverie dhe gatishmëria e pashpjegueshme për të lëshuar pé për shumë çështje të rëndësishme. Ai thotë se Serbia po e shfrytëzon këtë.
Ndërkohë, Hyseni thotë se LDK-ja nuk është e ndarë në krahun e Isa Mustafës dhe krahun e Fatmir Sejdiut. Akuzat dhe kundërakuzat rreth fondit të 3 përqindëshit i quan zhurmë politike./ideks/kohaislame