Ideologu ultranacionalist rus, thirrje shqiptarëve: formoni çetat e revolucionit euroaziatik

Këto kohë po flitet gjithnjë e më shumë për Vladimir Putinin dhe lidhjet e tij me të djathtat ultranacionaliste në të gjithë vendet europiane, duke përfshirë edhe Donald Trump.

I ftuar në Kongresin e partive ultranacionaliste të të gjithë botës, e ashtuquajtura Internacionalja e Urrejtjes, ka qenë edhe filozofi më ekstremist i kësaj kohe, që cilësohet edhe si ideologu i nazizmit modern, Aleksandër Dugin, aktualisht një nga studiuesit shumë afër Putinit.

Ai ka krijuar një parti të ekstremit të djathtë që e cilëson si Partia Euroaziatike dhe kërkon rithemelimin e perandorisë së vjetër ruse.

Në këtë perandori ai fut edhe shqiptarët kudo që jetojnë, që ai i quan ilirë.

Dugin, ka ngritur një organizatë që e quan Bashkimi i Rinisë Aziatike. Programin e saj e ka edhe në gjuhën shqipe, që ë shoqëron me një thirrje për t’u ngritur dhe themeluar një lëvizje ultranacionaliste edhe në trevat shqiptare.

Mesazhi i tij, edhe pse i shkruar me një shqipe të çalë, ka qartësinë e duhur në dramaticitetin e vet.

Thirrja:

Programi i Bashkimit të Rinisë Evroaziatike

Armiku amerikan

А Amerikanët bëjnë një perandori botërore e tyre që s’ka vendi për ne. Ajo s’ka vendi dhe për Evropën e Madhe, dhe për Azinë e lirë. S’ka vendi për gjermanë, francezë, shqipëtarë, turq, kinezë, rusë. Kjo është perandoria e Kartagjenës së Re ku mbreton vrasësi i Molokut që ka shumë emrat: robëria me të holla, plutokratia, pushteti i hollave, rënje, degjenerim dhe mendimi i pasurimit.

E marrin historinë tonë, na e lënë ne pa ardhmërinë tonë. Duan të na heqin me rrënjën nga toka jonë ku u lindëm.

S’ka shpresë. Pushteti shtetëror është i hutueshëm dhe i dobët. Armiku është i fortë dhe i dinak.

Sot strategjia e butë të globalizmit e degjeneron jo vetëm Evroazi por dhe gjithë botë.

Mos qoftë ashtu. Duhet të jemi rojtarët e botës. Nëse s’do të ruajmë botë atëherë askush s’do të ruajë atë.

Rinia Evroaziatike është shpresa e fundit

Jemi rinia e Evroazisë. Jemi shpresa e fundit të shtetit (kontinentit). Mobilizmit kombëtar është lajmëruar. Qëllimi ynë është Atdheu i lirë.

Armiq janë afër kufive tanë. Ata janë brenda, ata janë jashtë.

Në fillim duhet të japim rezistencë ndaj armiqëve të brendshëm, pastaj të jashtëm. Armiq të brendshëm janë përkrahës e SHBA, globalistë, hajdutë, deputetë-idiotë, gazetarë-kurva, shtetas të fjetur. Ata janë agjentët e SHBA. Pikërisht ata ua pamundësojnë shteteve çlirimin.

Pastrimi i Madh

Erdhëm ta lajmërojnë kohën e Pastrimit të Madh.

Qëllimi ynë është ushtria Evroaziatike.

Do të bëjmë Revolucion Evroaziatik.

Kemi vullnet dhe rrufe. Jemi fëmijët të popujve të vjetër – pellasgë, arias, illirë, turq, nongolë, sllavë, popuj të Kavkazit. Arkitektet e “McDonald’s botëror” na dënën me vdekje. Tokat tanë të shenjta, kisha, xhamia dhe qytete tanimë u blenë. S’kemi ardhmëri për shkak robërisë në kampin e përqendrimit të “miliardi i artë”.

Po ngrihemi në këmbë dhe e marrim kismet ynë në duar tona.

Të vdekur dhe Revolucion

Të vdekur janë në gjakun tonë.Të vdekur që krijonin perandoret Evroaziatike, fitonin milionësh të armiqve. Sot na thonë se ky gjak është i kotë. Se jeta nën robëri është me e mirë. Ky është zgjezimi i zvarranikve. Zgjezimi ynë – njeriu i ngritur, zotëri që ka vullneti i madh.

НZgjezimi ynë – Revolucion Evroaziatik. Kismet ynë – lindja e diellit. Kismet ynë – martesa e mendjes dhe vullnetit

Sot vetëm një njeri që ka zgjuar, njeriu i lirë dhe i fortë mund të lindë disa fëmijë për Atdhe. Vetëm e fortë grua që është e sigurt për popullin dhe burrin e saj, do tu jep sisë fëmijëve të rinj të cilëve do të jenë shumicë në botë, të ngopur, të cilëve do ta ngrein përsëri forca tonë në botë.

Qëllimi ynë është perandori.

Qëllimi ynë është perandori Evroaziatike që ka vend për të gjithë popuj dhe kulturë. Por vetëm njerëz të mençur dhe të fortë do të administrojnë atë. Zgjedhje do të jetë e pamëshirshme.

Etika jonë – vdekje është më e mirë se turp. Është më mirë të jesh i fortë se është të jesh fare.

Besojmë stërgjyshëve tanë. Hapi për një ardhmëri është prej asaj anë të ndalimeve.

Nuk do t’i trathtojmë stërgjyshëve tanë që e ndërtonin Evroazi. Do të ndërtojmë diçka më e madhe se ata. Vetëm kur do të bëjmë një shtet i cili ndodhet nga deti deri në det, atëherë sytë të vdekur tanë do të kenë plotësuar me dritën e qetë: këta nipa e bënë atë! Përndryshe të vdekur nuk do të na lënë të qetë.

Fati më i mirë.

Jeni fati më i mirë – rruga për Revolucionin Evroaziatik.

Revolicioni Evroaziatik do t’ju jep një kuptim. Jeni të rëndëshishëm. Do të merrni një mandat për një krijesë, ardhmëri, dinjitet dhe martesë. Do t’ju mësojnë juve vertetët. Do të jeni të mençur, të fortë, të bukur. Do ta merrni rrugën për lart.

Shtet i kërkon njerëzit e rinj, fëmijët e reja, forcat e reja që janë të lumtur dhe të pamëshirshëm.

Jeni çetat e Revolucionin Evroaziatik.

Ju lajmërojmë se formohet çeta e “Bashkimit të Rinisë Evroaziatike”.

Artikulli paraprakNga Majko tek Manjani: Miqtë që Meta i ka shitur për pushtet
Artikulli vijuesShefave të PDK-së i refuzohen vizat amerikane