Imazhe të tmerrshme nga Alepo: Babë e bir gjenden të përqafuar në vdekje

0
5730

CNN në një raportim të fundit publikon disa foto me pamje të rënda, të viktimave që janë gjetur nën rrënoja në Alepo.

Mes tyre, shihet një mashkull dhe një fëmijë të vdekur, të mbuluar me gjak, pluhur dhe gurë. CNN shkruan se bëhet fjalë për babain dhe djalin që kanë vdekur nga sulmet të kryera më 23 shtator.

263-550x309