Imer Ismaili qenke një paçavur e prisht anti fetare

Imer Ismaili qenke një paçavur e prisht anti fetare dhe anti kombëtare!
SKA KOMB PA FE NËSE NUK TË PËLQEN FEJA ISLAME NDËROJE DEKLAROHU I PA FE STA NDALON ASKUSH!

Azbi Nuredini

Artikulli paraprakRrustem Berisha rrëfen për luftën e UÇK-së, thotë se nuk i frikësohet Speciales
Artikulli vijuesPorosi të Lukman Hakimit drejtuar djalit te tij