iPhone 5 ndoshta gjatë qershorit?

Shumë kritika janë bërë në drejtim të kompanisë Foxconn për shkak të kushteve të vështira të punës, por lajmet e dëgjuara kohë më parë se punëtorët në të vërtetë janë të kënaqur me dhe se nuk dëshirojnë zvogëlimin e orëve të punës, tregon se Foxconn prapëseprapë është një vend i pëlqyer për punë.

Sa është kjo e saktë, do ta tregoj përgjigja ndaj hapjes së mbi 18,000 vendeve të reja të punës për iPhonein e ri. Sipas fjalëve të rekrutuare të rinj një Foxconn, iPhone 5 në treg do të paraqitet qysh gjatë muajit qershore.

Gjatë intervistës me të interesuarit në hyrje të fabrikës, në mesin e të cilëve ishte edhe një gazetar, një punëdhënës nga radhët e Foxconnit ftonte të punësuarit e rinj duke u treguar atyre se do të punojnë në prodhimin e iPhoneit të ri, i cili në treg pritet të paraqitet gjatë verës. Duke pasur parasysh se qershori tradicionalisht është koha kur më herët paraqitej iPhone i ri (përveç modelit iPhone 4S) mund të ndodhë që kanë të drejtë. Natyrisht, fotografia (renderi) është i natyrës ilustrative, duke pasur se nuk dihet se si do të duket pajisja. /kohaislame/

Artikulli paraprakShkencëtari amerikan zbulon që truri gjatë lutjes reprogramohet
Artikulli vijuesKongesmenët Jahjagës: Kosova partner i rëndësishëm për Kongresin