Islamofobat shqiptarë fshehen pas Kombit sepse nuk ja u mban ndryshe!

Pjellën Islamofobe mbrenda popullit tonë i sheh për çdo dit duke leh si qej kundër ringjalljes Islame tek Populli Shqiptarë, ata janë duke vuajtur kur e shohin hovin madhështorë të Islamit që po ndodhë në trevat shqipëtare që nga Ulqini deri në Janinë!

Islamofobat jan frigacakë, ata i sheh se si lehin vetëm në internet (nëpër comente), me profile të ndryshme, nuk ua mban të dalin me emra dhe mbiemrat e tyre!

Ata Islamofobët na shiten patriota por kurrë nuk i sheh ta shajnë Masakruesin Serb!, ata i shajnë vetëm shqiptarët që besojn në Zot, shqiptarët që shkojnë në Xhami, shqiptaret që mbulohen me shami!

Ata Islamofobët “kombin” “nacionalizmin” “patriotizmin” e kanë vetëm alibi për ta sulmuar Islamin se ndryshe nuk ua mbanë, andaj mundohen nëpërmjet kombit ta fyejnë Islamin kështu që të dalin patriotë, por Populli Shqiptarë është i mençur dhe lehjet e islamofobave nuk i pranon lehtë!

Lehja e tyre kundër Islamit nuk do të ndalet, por edhe ne nuk do të ndalemi

– MUSLIMAN DERI NE VDEKJE

Artikulli paraprakSHBA – Gordon: Gulenin duhet ta paketojmë urgjentisht në Turqi
Artikulli vijuesRamadan Ramadani e godet fortë Ali Ahmetin