Islamofobët që shkruajn komente antiislame

Sa herë sheh komente fyese ndaj Islamit dhe muslimanëve nëpër rrjete sociale, prapa atij komenti, zakonisht qëndron ose një i moshuar që ka mbajtur stafetën e Titos apo Enverit, ose ndonjë alkoolist kronik, trupin e mbushur me tatuazhe. Dmth është lehtë të identifikohen Islamofobet sot.

Artikulli paraprakMos i mërzisni te dashurit tuaj!
Artikulli vijues"ANALISTAT" qe sa vite e fyejnë Islamin – Edi Rama për një nat i shkatrroi