Izetbegoviq: Bosnja dhe Hercegovina do e njohë Kosovën

0
318

Zyrtari në presidencën e Bosnjës, Bakir Izetbegoviq i cili është i pakënaqur me pozitën e Sanxhakut, ka thënë se Bosnja dhe Herecegovina do të njohë pavarësinë e shpallur të Kosovës.

“Sa për mu, deri më tani Kosova duhet të njihet. Marrdhëniet e deri tanishme kanë sjellë vetëm probleme në Bosnjë dhe Hercegovinë dhe nuk kanë ndihmuar Kosovën”, ka thënë Izetbegoviq në një intervistë për Deutsche Ëelle,transmeton kumti.com