Ja çfarë i bënë ky djali Sirian një gruaje në Amerikë

0
9461

Nga popujt e Lindjes, si njerëz më të dashur dhe të butë janë populli sirian, i cili tani për tani po kalon një gjendje të krizës pasi vendi i tyre është në gjendje të Luftës.
Një video që po qarkullon në mediat sociale, një djalë i ri sirian që jeton e punon në Dallas të Shteteve Bashkuara ka bërë një akt të madh human. Një grua amerikane së bashku me fëmijët e saj shkon për ti shitur diçka nga ari që kishte pasi asaj nuk i kishte dalë ende rroga për këtë muaj.
Ia shpjegon rastin dhe se atë e kishte dhuratë, mirëpo situata e rëndë ekonomike e kishte bërë ta shiste pasi sipas saj, shuma që do të marr do të mjaftojë për të kryer detyrimet. Në momentin që kjo zonjë i thotë këto fjalë, shitësi sirian nxjerrë paratë e ia jep kësaj zonje së bashku me zinxhirin, duke i thënë se këto duhet të mjaftojnë.
Gruaja mahnitet me gjestin e këtij burri bamirës. Pastaj ky burri i thotë nëse ke nevojë përsëri eja dhe më kërko.
Në video shihet se si ka vepruar ky djalosh sirian: