Ja çfarë ndodhë në Japoni nëse vonohet treni, qoftë edhe për 5 minuta

Në Japoni, vonesat në transport publik janë shumë të rralla. Por edhe nëse ndodhin, ato merren shumë seriozisht.

Madje, siç raportojnë mediat e huaja, në raste të tilla, konduktorët shkojnë tek çdonjëri pasagjerë dhe i kërkojnë falje atij/asaj personalisht, transmeton Telegrafi – jo me mikrofon.

Por kjo nuk është pjesa më interesante.

Nëse ndodh një gjë e tillë, dhe madje nëse vonesa është vetëm 5 minutëshe, ata i ofrojnë çdo pasagjeri nga një letër “vërtetim për vonesë”, letër të cilën pasagjerët do të mund t’ia tregonin shefit ose mësuesit të tyre, si dëshmi për vonesën.kohaislame

Artikulli paraprakLazarati të vështirë jetën pa drogën
Artikulli vijuesCameron para Parlamentit, thotë se nuk ka bërë asgjë gabim