Ja çfarë thotë djali i Ukshin Hotit për gazetën Express

0
986

Andin Hoti djali i veprimtarit të zhdukur Ukshin Hoti për gazetën express thotë:

Paramendojeni sikur “Zona Express” te bente hulumtime lidhje me kete vrasje? Ose ne lidhje me shume vrasje te ngjashme qe Serbia ka bere ne Kosove ndaj shqiptarve? Ose pse jo, ta merr mundin e te shkoj ne Serbi dhe te kerkoj zbardhjen e fatit te Ukshin Hotit dhe te mbi 1600 personave tjere?
JO nuk e bejne, “PSE” duhet ta kerkojme tek vetja!
#MoseprekniUCKUntitled