Ja çka pritej nëse puçi kishte sukses

0
1599

Komandanti i Bazës ushtarake të Hatay ka zbuluar planin e vërtet të tentim grusht-shtetit në Turqi raporton Al Mujtemaa. Sipas tij pas realizimit të puçit ushtarak në Turqi do të hynin 10.000 ushtarë të ISIS, 2.000 forca iraniane, 1.000 forca siriane.
Po përgaditej fundi i Turqisë, konflikt që do të zgjerohej në Ballkan, dhe do të konfrontonte fuqitë globale. Mendoje se duhet të kemi një mirënjohje e thellë për popullin turk që shpëtoi Turqinë dhe Botën.