Ja sesi të ndryshoni gjuhën e Google Chrome

Por ekziston një tjetër opsion, ai i ndryshimit të gjuhës së kompjuterit, telefonit dhe shfletuesit tuaj.

Dini dy gjuhë apo më shumë? Për fat të mirë interneti sot ka hapur dyert drejt mundësive të mëdha dhe resurseve të shumta të informacionit që mund tu ndihmojnë të mësoni një gjuhë të huaj.

Por përdorimi i gjuhës tradicionale është gjysma e rrugës. Për të mësuar një gjuhë të huaj është e rëndësishme të udhëtoni drejt atij vendi ku flitet dhe jetoni ca kohë për tu ambientuar me të folurën tradicionale.

Megjithatë për shumicën e njerëzve diçka e tillë nuk është e mundur. Por ekziston një tjetër opsion, ai i ndryshimit të gjuhës së kompjuterit, telefonit dhe shfletuesit tuaj.

Në këtë artikull flasim për mënyrën e ndryshimit të gjuhës në Google Chrome.

Ja sesi të ndryshoni gjuhën në Google Chrome

Hapni Google Chrome
Klikoni tre pika vertikale në skajin e djathë lart
Klikoni Settings
Shfletoni drejt Advanced Advanced
Shkoni në Languages > Language > Add Language.
Vendosni gjuhën që dëshironi
Klikoni tre pikat vertikale ngjitur me gjuhën përkatëse
Selektoni Move Up
Përsërisni hapin e shtatë dhe të tetë derisa gjuha të dale në krye të listës
Klikoni tre pikat vertikale edhe njëherë tjetër dhe klikoni kutinë Display Google Chrome/.kumti.com

Artikulli paraprakNdërtimi i Ushtrive, Ndërtimi i Kombeve
Artikulli vijuesSi të rikuperoni fotot e fshira në telefonin tuaj