Shoqata “NuN” si ç’do herë, edhe këtë Ramazan së bashku me nevojtarët.

Shoqata “NuN” si ç’do herë, edhe këtë Ramazan së bashku me nevojtarët.

Gjatë ditës së sodit do të shpërndahen pako për 130 familje të Shkupit dhe rrethinës së saj.
O Allah, na i prano veprat tona, na jep sinqeritet në fjalë dhe vepra.
Amin thonë aktivistët e kësaj shoqate, vlen të theksohet se një pako kapë vlerën e 50 eurove.
13307371_1324601830900831_9216517132740545866_n 13315534_1324601794234168_8416286618886800698_n

Artikulli paraprakJa si e përfundoi sezonin e emisionit RRUGA E RE gazetari Muhamed Zekiri (VIDEO)
Artikulli vijuesMyftiu Naim Tërnava ua uron të gjithë besimtarëve muajin e Ramazanit