Ja varri i mbretit të Arabisë Saudite

0
184

Varri i mbretit të saudit, Abudall bin Abdulaziz nuk duket i rezervuar në mënyrë të veçant.

 

Varrimi i tij u bë sot ku pjesmarrës ishin familjarët dhe disa miq të tij. Shihe me poshtë galerinë me fotografi.