Janë simbole të ekzistencës dhe rezistencës së identitetit tonë kombëtar e fetar.

Xhamia e Ibrit në Mitrovicë,
Burmalli Xhamia në Shkup,
Xhamia e marinarve në Ulqin,
Xhamia Magëllqit në Çamëri,
Xhamia Et’hem Beu në Tiranë,

Janë simbole të ekzistencës dhe rezistencës së identitetit tonë kombëtar e fetar.

Artikulli paraprakEdhe një foto tjetër nga Halepi që po trondit botën
Artikulli vijuesPacolli "Xhamia e ibrit duhet te rindertohet"