JE SUIS Netanyahu!

0
274

Një karikaturë e cila po qarkullon nëpër rrjete sociale shihet kryeministri izraelit Benjamin Netanyahu, i cili përqeshet për shkak se ai ishte në rreshtin e parë të marshit protestues me moton “Je suis Charlie”. Në karikaturë i tregohet që mos të harrojë ai krimet dhe shtypjet që i ka bërë ndaj popullit palestinez dhe po ashtu mos të mundohet të na hedh “hy syve” me parulla paqësore