Ju nuk reagoni në këtë mënyrë kur foto e pllakata ngjesin agjensitë tjera

Po du me vnu në pah që ju nuk reagoni në këtë mënyrë kur foto e pllakata ngjesin agjensitë amerikane a të shteteve tjera të cilat i ndihmojnë institucionet e Kosovës. Turqia njejt po e ndihmon Kosovën në forcimin e ushtrisë, në rrafsh ndërkombtar duke lobu shumë zëshëm për njohje të Kosovës, me pare duke investu në institucione të ndryshme (edhe xhamia).

Nëse është puna te të qenët falenderus atëherë duhet me qenë falenderus edhe ndaj Turqisë. Nëse e keni për arsye anti-imperialiste, reagoni edhe kundër agjensive tjera. Nëse e keni për arsye raciste, atëherë shpresoj që naj ditë dilni nga errësira e urrejtjes.

Unë nuk pajtohna me qasjen imperialiste të asnji lloji. Kundër perandorive deri në fund!

Rron Gjinovci

Artikulli paraprak“Lufta e Halepit do të jetë e vështirë dhe e gjatë”
Artikulli vijuesAsnjë fotografi e Skenderbeut dhe Elena Gjikes nuk janë larguar