Juniku përuron qendrën për pajisje me dokumente dhe regjistrim të veturave

Juniku bëhet me qendër për pajisje me dokumente personale dhe për regjistrim të veturave.

Agjencia e Regjistrimit Civil e Ministrisë së Punëve të Brendshme, ka përuruar qendrën për pajisje me dokumente dhe regjistrim të veturave në komunën e Junikut.

Zëvendësministri i MPB-së, Abduselami Shkodra, tha se hapja e kësaj qendre do të ndikojë në ngritjen e efikasitetit dhe cilësinë e ofrimit të shërbimeve për qytetarët e Komunës së Junikut.

Ai u zotua se Ministria e Punëve të Brendshme do të vazhdojë edhe më tej të përkrahë projekte që ofrojnë kushte më të mira për qytetarët.

Ndërsa kryetari i Junikut, Agron Kuçi theksoi se kjo ka qenë një nder objektivat e komunës që edhe në këtë komunë qytetarët do të kenë mundësi që të aplikojnë dhe të pajisen me dokumente personale dhe për regjistrim të veturave.

Ndryshe, deri më tani qytetarët e kësaj komune shërbimet i kanë kryer në Deçan.

Artikulli paraprakÇka është G7
Artikulli vijues7 Gabimet në veshje që të gjitha femrat i bëjnë