7 Gabimet në veshje që të gjitha femrat i bëjnë

0
617

Ju mund të shkoni në palestër gjatë gjithë kohës, hani vetëm mollë të gjelbërta, shkoni për një vrapim çdo mëngjes dhe përfundoni me shifrën e ëndrrave tuaja … por pastaj ju mund të prishni të gjitha duke zgjedhur veshje të gabuar. Përndryshe, ju nuk mund të keni mungesë të papërsosmërive që mund të fshihen lehtësisht duke zgjedhur rrobat e duhura.

Andaj ne Kumti kemi vënë së bashku me stilistët më të mirë një përzgjedhje e këshilla shumë efektive për t’ju ndihmuar të duken të shëndetshme në vetëm dy minuta, të gjithë duke zgjedhur gjënë e duhur për të veshin.

Sheshe të mëdha

 

Printime horizontale

Shumë dekorime

Printime të mëdha me elemente horizontale

Vija të gjera horizontale

Ngjyra të ndritshme