Çka është G7

G7, GRUPI I TË SHTATËVE

Grupi i shtatë ekonomive industriale kryesore përbëhet nga (Kanada, Francë, Gjermani, Itali, Japoni, Mbretëri e Bashkuar dhe SHBA). Kryeministrat apo ministrat e ekonomisë së këtyre vendeve takohen në mënyrë periodike për të diskutuar marrëdhëniet politike, ekonomike, monetare dhe financiare në planin ndërkombëtar./Kumti.com

Artikulli paraprakFabrika moderne e shpezëve
Artikulli vijuesJuniku përuron qendrën për pajisje me dokumente dhe regjistrim të veturave