Kalashnikov shpalos makinën elektrike të fluturimit

0
323

Është mundësuar nga një grup prej gjashtëmbëdhjetë helikave, aplikimet e saj mund të përfshijnë zbulimin, komunikimin dhe detyra të tjera./Kumti.com