Si të mbani mend gjithçka që mësoni

Sa herë keni menduar që të mbani mend diçka dhe të përfundoni plotësisht duke harruar atë që ishte? Kjo nuk është sjellje e pazakontë dhe ju mund të përmirësoni kujtesën tuaj duke trajnuar dhe adoptuar teknika të caktuara.

Artikulli paraprakKalashnikov shpalos makinën elektrike të fluturimit
Artikulli vijuesÇfarë është tregu gri?