Kalifi i muslimanëve në Kosovë (viti 1911) (FOTO)

Foto nga mikpritja masive e Kalifit te muslimanëve Sulltan Rashidit V në Kosovë dhe Namazi i Xhumasë i falur në Fushë Kosovë, ku i pranishem ishte vet Sulltani, Isa Boletini dhe mbi 100,000 shqiptarë të tjerë!

Vizita ka ndodhur në vitin 1911

(info islame)

Artikulli paraprakSa shumë majmunë dhe sa pak luana ka në ditët e sotme!
Artikulli vijuesTurqi, arrestohen tre ushtarë nga organizatorët e sulmit ndaj Erdoğan-it