Kasami: Jo vetëm që parlamenti do të flet shqip, por do ta definojmë edhe Maqedoninë shqiptare

“Lëvizjes BESA asnjëherë nuk i kanë interesuar postet, por angazhimin politik e kemi vënë në funkcion të ndryshimit të gjendjes së shqiptarëve të Maqedonisë.

Rrjedhimisht, mua personalisht nuk më intereson të jem kryetar i Parlamentit të Maqedonisë, por do t’i prijë betejës politike që të kemi jo vetëm parlament që do të flet shqip, por edhe do ta definojme Maqedoninë shqiptare.
Neve të Lëvizjes BESA nuk na vlejnë postet që e bëjnë të fortë individin, por do të bëjmë çmos që ta forcojmë popullin”, kjo ka qenë përgjigja e kryetarit të Lëvizjes BESA, Bilall Kasami ndaj zërave se ai do të jetë kryeparlamentari i ardhshëm i Maqedonisë në rast të formimit të Qeverisë nga LSDM dhe BDI./Kumti.com

Artikulli paraprakRikthimi i Hashim Thaçit, “fatal” për Kosovën
Artikulli vijuesMigrantët që kanë kontribuar në shkencë dhe teknologji në SHBA