Këshilli i Sigurimit i OKB-së hoqi dorë nga rezoluta për Sirinë

0
155

Këshilli i Sigurimit i OKB-së vendosi të mos miratojë asnjë rezolutë për formimin së bashku me Organizatën për Ndalimin e Armëve Kimike të misionit për eliminimin e programit sirian të armëve kimike.
Sipas njoftimit të Kryetarit të Këshillit të Sigurimit Agshin Mehdiyev, në vend të rezolutës do të përgatitet një letër për Sekretarin e Përgjithshëm të OKB-së.
Letra do të shkruhet sipas procedurës së paracaktuar brenda 24 orëve dhe Kryetari i Këshillit të Sigurimit mund ta nënshkruaj atë që sonte.