Përkrahësit e Morsit bëjnë thirrje për protesta masive në ditën e nesërme

0
148

Përkrahësit e presidentit të rrëzuar egjiptian Muhamed Morsi u kanë bërë thirrje banorëve të shtetit të marrin pjesë nesër në protesta, të quajtura: E premtja e dëshmorëve.

Protestat janë kundër marrjes së pushtetit nga ana e armatës. Në kumtesë, organizata quhet Koalicioni kombëtar për mbështetje të së drejtës dhe kërkon kthim të Morsin në funksion.

“Do të mbetemi të paluhatshëm në rrugën e shkatërrimit të grusht shtetit ushtarak”, thuhet në kumtesë./zhurn/kohaislame