Kështu duket Mitrovica në kohën e Iftarit

Muaji i Ramazanit gjegjësisht agjërimi në këtë muaj është një rit që praktikohet edhe në Kosovë.

Dhe si në çdo qytet tjetër, edhe në Mitrovicë mund të vërehet një gjë e tillë.

E kjo bie më së shumti në sy, sidomos në kohën e Iftarit. /Ditori/222-2 555-2 111-2

Artikulli paraprakShefi i diplomacisë polake vizitë zyrtare në Shqipëri
Artikulli vijuesProvokimi i Assad: Alepoja, vendi ku do të varrosen ëndrrat e presidentit Erdogan