Disa foto të vjetra me ngjyra të Stambollit

Fotot e para me ngjyra të Stambollit kanë qënë marrë nga një kompani amerikane “Detroit Publishing Company”, sipas faqes së internetit “ONEDIO”. Partnerët e kompanisë kishin marrë të drejtën e përdorimit të aplikacionit suedez “Photocrom”, duke transformuar imazhet bardhe e zi, në fotografi me ngjyra dhe printuan kështu pamjet e para me ngjyrë të Stambollit në kartolina, albume dhe katalogë./trt/

2699968871eskiistanbulfotolari24358617364eskiistanbulfotolari36478713576eskiistanbulfotolari16821616896eskiistanbulfotolari57291531548eskiistanbulfotolari11

Artikulli paraprakKjo raketë është dashur të shpërthej diku në Siri, por… (FOTO)
Artikulli vijuesBabai i Shejh Albanit