KK i Kamenicës ndihmon pleqtë e vetmuar

0
265

Dega e Kryqit të Kuq  Kamenicë, ka bërë të ditur se tashmë ka filluar implementimi i projektit për përkujdesjen e 14 pleqve të vetmuar, e me gjendje të rëndë ekonomike në komunën e Kamenicës.

Rexhep Morina, kordinator i projektit dhe njëherësh sekretar i degës së kryqit të kuq në Kamenicë, thotë se shumica e këtyre ndihmave kanë ardhur nga bizneset në Kamenicë.“Faza e parë e projektit ka filluar të funksionoj me 14 pleq të cilëve do tu ofrohen gjëra ushqimore dhe veshmbathje nga donator pronarë të bizneseve në Kamenicë,” është shprehur Morina. /koha/kohaislame