Konferenca e komandantëve të NATO-s, Berisha: Krenarë që jemi në Aleancë

0
208

Kryeministri Sali Berisha përshëndeti Konferencën e Komandantëve të Forcave Tokësore të NATO-s, e mbledhur sot në Tiranë. Shefi i qeverisë theksoi se Shqiëpria është krenare që është pjesë e Aleancës.

Ndërkaq kryeministri theksoi se qeveria e tij do të punojë fort për të përmirësuar kapacitetet e Forcave të Armatosura Shqiptare.
“FA duhet të miratojë koncept të ri buxhetor. Mbrojtja e zgjuar është arritje qëllimesh dhe kursim.”- u shpreh Berisha./BS/kohaislame