Krasniqi, Grabovcit: Nëse s’trrihet dil jashtë

0
152

Seanca e sotme e Kuvendit të Kosovës ka filluar me përplajse në mes të kreut të Kuvendit Jakup Krasniqi dhe Kryetarit të Grupit Parlamentar të PDK-së Adem Grabovci.
Me hapjen e seancës Adem Grabovsi ka thënë se PDK do të braktisë seancën nëse nuk do të votohet për rezolutën e propozuar ditën e djeshme.
“ Ne nuk pranojmë asnjë rend të ditës, pa u votuar këto dy pika që kanë dalë nga seanca e djeshme”, tha Grabovci.
Në këtë moment ka plasur sherri kur Jakup Krasniqi i ka kujtuar Grabovcit se ai është shefi dhe se ai vendosë.
“Unë punoj vetëm sipas rregullores” tha Krasniqi.
Madje Krasniqi i tha Grabovcit se nëse donte të rrinte në Kuvend le të rrinte e nëse jo mund të dilte.
Ndërkohë LDK dhe VV thanë se do të votojnë për mocionin e propozuar dje në Kuvend.kohaislame