Krijohet muzeu nënujor për nder të refugjatëve të mbytur në det (Foto)

Në shtratin e detit në brigjet Lanzarote, një nga ishujt e Spanjës, artisti britanik Jason deCaires Taylor ka krijuar një seri të jashtëzakonshme të veprave të artit nënujor.

Figurat që gjenden rreth 50 metra nën ujë përfaqësojnë refugjatët e dëshpëruar dhe turistët e ‘kolonizuar’ me jetën detare.

Muzeu i refugjateve (2)

Artikulli paraprakI dyshuari i tretë i sulmit në Bruksel ka vdekur
Artikulli vijuesRusia nuk është “tërhequr” nga Siria