Kriza, islamofobia e racizmi ndikojnë në kthimin e mërgimtarëve nga Evropa

Kriza ekonomike në Evropë dhe racizmi e islamofobia në rritje në Evropë, ka rritur kthimin e emigrantëve turq në vendlindje. Në këtë mënyrë është rritur edhe kthimi i refugjatëve turq nga Holanda.

Me krizën ekonomike në Holandë, është vështirësuar edhe jeta e të huajve në këtë vend ku ka rënë edhe mundësia për punësim.

Krahas problemeve ekonomike në Holandë është përshkallëzuar edhe racizmi dhe islamofobia gjë që përshpejtoi edhe kthimin e refugjatëve turq.

Me qëndrimin e partive raciste në këtë vend, bëhet presion edhe mbi të rinjtë refugjatë, të cilët mendojnë të kthehen në atdhe. /trt/kohaislame

Artikulli paraprakI ndihmoni fëmijët të jenë optimistë
Artikulli vijuesTeleferiku, e ardhmja e transportit urban në qytete