Kryeministrja e Britanisë nuk heziton të vrasë 100,000 njerëz

0
1485

Theresa May, kryeminstrja e Britanisë së madhe ka thënë pa hezitim se do të urdhëronte një shpërthim bërthamor për të vrarë 100,000 njerëz nëse është e nevojshme.

Ajo këto fjalë i tha me një debat në parlament për programin e armëve bërthamore.

George Kerevan nga SNP e pyeti: “A je e përgatitur për të autorizuar goditje bërthamore që mund të vrarë 100,000 burra, gra dhe fëmijë?”
May ia kthehu me një fjalë: “Po.”

Kjo deklaratë ka zgjuar një debat të gjërë mbi këtë kryeministre, tani në këtë kohë kur Britania e Madhe është në një krizë të thellë politike./KohaIslame