Kur Nuhu a.s. e ftoi djalin e tij te shpëtoj nga përmbytja i tha…

Kur Nuhu a.s. e ftoi djalin e tij te shpëtoj nga përmbytja i tha: “Biri im, hip në anije me ne dhe mos u bëj pabesimtar!” Interesant, nuk i tha: “mos u përmbyt, por dëshiroi ta ruaj nga mosbesimi sepse të jesh pabesimtar është bela më e madhe se sa të përmbytesh! Andaj, kur te përballesh me sprova, përkujto se ke Allahun, gjallëro zemrën tënde dhe falëndero Atë i Cili të dha jetën – çdo bela do të jetë e lehtë kur ta njohësh Zotin e Plotfuqishëm! (Perkthim)

Artikulli paraprakËshtë pa dyshim Dashnia e Resulull-llahut (a.s) për ne…
Artikulli vijuesShqiptarët e Zvicrës u solidarizuam me banorët e Lagjes Hasanbeg dhe më gjërë