“Kur të vijmë në pushtet, kryekrimineli Kadri Veseli shkon në burg”

0
162
Pak orë pas lirimit nga Policia, sekretari organizativ i “Vetëvendosjes”, Dardan Molliqaj ka dhënë një zotim: herët a vonë Kadri Veseli do të përfundojë në burg.
 
Në Interaktiv në KTV, Molliqaj ka thënë se në kohën e Veselit as seance nuk po mbahen.
“Kurrë më keq nuk ka qenë Kuvendi sesa në kohën e krye-kriminelit Kadri Veseli. Dhe, ne të gjithë e dimë se ai ka udhëhequr një organizatë kriminale. Kur Vetëvendosje të vijë në pushtet e të ketë drejtësi Veseli dhe të tjerët do të përfundojnë në burg”, ka thënë Molliqaj./koha