Kush ka vrarë më së shumti qenie njerëzore të pafajshme ?

0
1074

Cobo Roland Në HISTORINË e botës,
kush ka VRARË më së shumti qenie njerëzore të PAFAJSHME ?

1. “Hitleri”
A e dini se çfarë përkatësie fetare kishte ai !
Ai ishte i Krishterë, por media kurrë nuk do i quaj të Krishterët me emrin Terorist.

2. “Joseph Stalin i quajtur ndryshe si Daja Joe.”

Ai ka vrarë 20 milion qenie njerëzore duke përfshirë edhe 14.5 milion të cilët vdiqën urie.
A ishte ai musliman ?

3. “Mao Tse Tsung (Kinë)”
Ai ka vrarë 14 deri 20 milion qenie njerëzore.
A ishte ai musliman ?

4. “Benito Mussolini (Itali)”
Ai ka mbytur 400 mij qenie njerëzore.
A ishte ai musliman ?

5. “Ashoka” në betejën Kalinga
Ai ka vrarë 100 mij qenie njerëzore.
A ishte ai musliman ?

6. Embargo e vendosur nga George Bush në Irak.
1/2 milion fëmij janë vrarë vetëm në Irak. Imagjinoni, këta njerëz që ne i përmendëm asnjëherë nuk janë quajtur nga mediat me emrin Teroristë.
Pse ?
Sot shumica e jo-besimtarëve janë të frikësuar nga dëgjimi i fjalës ”XHIHAD”.
Xhihad është një fjalë arabe e cila rrjedh nga rrënja e fjalës Arabe ”JAHADA” që do të thotë ”luftë” apo ”përpjekje” kundër të keqes dhe për drejtësi. Nuk ka domethënie vrasje të njerëzve të pafajshëm.
Dallimi qëndron se ne ngritemi kundër të keqes, dhe jo me të keqe.”
Ende mendoni se Islami është problemi.
1. Lufta e parë botërore, 17 milion të vdekur
(e shkaktuar nga jo-muslimanët).
2. Lufta e dytë botërore, 50-55 milion të vdekur (e shkaktuar nga jo-muslimanët).
3. Bombat atomike në Nagasaki 200 000 të vdekur.
(shkaktuar nga jo-muslimanët).
4. Lufta në Vietnam, mbi 5 milion të vdekur (shkaktuar nga jo-muslimanët)
5. Lufta në Bosnje/Kosovë, mbi 5,00,000 të vdekur (shkaktuar nga jo-muslimanët).
6. Lufta në Irak (deri tani) 12,000,000 të vdekur (shkaktuar nga jo-muslimanët).
7. Afghanistan, Irak, Palestinë, Burma etj. (shkaktuar nga jo-muslimanët).
8. Në Kambogja 1975=1979, afërsishtë 3 milion të vdekur (shkaktuar nga jo-muslimanët).
“MUSLIMANËT NUK JANË TERORISTË
DHE
TERORISTËT NUK JANË MUSLIMAN.”
Ju lutem pargoni standardet e dyfishta sa i përket vrasjeve.
Shpërndajeni sa të mundeni.

Përzgjodhi dhe përshtati: Dr.med. Abdurrezak Abazi.