Kush po shkollohet prej neve shumë, po largohet prej fesë shumë…

“Kush po shkollohet prej neve shumë, po largohet prej fesë shumë, kush po shkollohet tek ata shumë, po e pranon Islamin. Ky është dallimi mes neve dhe popujve tjerë”

Jakup Asipi (Allahu e mëshiroftë)

Artikulli paraprakRregullat islame për foshnjen e porsalindur
Artikulli vijuesKaracan: Besojmë që qeveria e Maqedonisë do ta bëj të duhurën ndaj FETO-s