Ky është Njeriu, i cili… bëhet arrogant, mohues, zullumqar, mëndjemadh…

Ky është Njeriu, i cili… bëhet arrogant, mohues, zullumqar, mëndjemadh…

“O ti njeri, po ç’të mashtroi ty kundrejt Zotit tënd që është Bujar. I Cili të krijoi, të përsosi dhe të drejtoi.Të formësoi në formën që Ai dëshiroi!”

Kur’an, Surja (El-Infitar: 6-8)

 

(Info Islame)

Artikulli paraprakPërçarësit e kombit shfaqen edhe aty ku nuk i pret askush
Artikulli vijuesMerkel hedh poshtë pretendimet për lidhjen mes terrorizmit dhe refugjatëve