Labinot Tahiri: Erdogan ju i keni dy gjëra që pak lider të botës i kanë

0
3312

Kur dhimbja nuk të fal durim as për lotët e as për mêrzine! Nuk ka rëndësi se kush jemi a po nesër kush do jemi, i vogël apo burrë!
President i Turqisê suaj ‘ERDOGAN’ sot, nxorre nga zemra atë që populli e ndjen më së shumti ‘LOTIN’
Ju kishit mërzine për mikun tënd, pa dyshim se edhe për viktimat që ndodhën në vendin tuaj!
Një lider duhet ta kuptoj se populli loton natë e ditë dhe duhet ta ndash dhimbjën me të ne të gjitha hallet e tij, sot, ju i treguat Botës, se ju ishit populli në Turqinë tuaj.

Respekt!

Ju i keni dy gjêra që pak Lider të botës ikanë:
Përgjegjêsinë ndaj kombit, shtetit dhe popullit, dhe besimin me zemër në Zotin e madhërishêm!
Lavdi viktimave!

Uroj të mos rrënohët bota siq po rrënohet natê e ditë.

Labinot Tahiri
Ferizaj Kosove e Shqipërise.