Ja çfarë thotë analisti ushtarak serb për Erdoganin dhe Shqiptarët (VIDEO)

0
6433

Analisti i njohur serb për çështje ushtarake Lazanski (i cili njihet edhe për urrejtjen që ka ndaj popullit shqiptarë) tregon se çfarë thotë Erdogani për përkahjen e Turqisë popullit shqiptarë, klikoni më poshtë për ta dëgjuar: