Lamborghini 376 mijë dollarësh digjet gjatë provës (VIDEO)

0
291
Një person nga Kalifornia identiteti i të cilit nuk bëhet i ditur por që mendohet të jetë një nga miliarderat e rinj të internetit, ka vendosur të blejë një Lamborghini Aventador me vlerë 376 mijë dollarë dhe të njëjtën e ka marrë për të bërë vozitjen provë.
Por, vetëm disa kilometra pasi ka filluar ta ngasë, makina superluksoze ka marrë flakë.
Zjarrëfiksat kanë arritur shumë shpejtë në vendin e ngjarjes dhe kanë arritur t’a shuajnë zjarrin, i cili tashmë kishte përbi gjithë makinën. 
Ngjarja është regjistruar me celularë nga kalimtarë të rastit.