Lansohet video dokumentari “Ezani”

0
221

Lansohet dokumentari i shumëpritur mbi Ezanin. Një video projekt i ideuar nga “Gjallëria Islame” dhe i realizuar nga produksioni “Kandili ndriçues”. Pjesmarrës në këtë dokumentar janë hoxhallarët e nderuar si Dr. Shefqet Krasniqi, Mazllum Mazllumi, Lulzim Susuri, Ekrem Avdiu, Bekir Halimi, Ulvi Fejzullahu, publicisti dhe profesori i Fakultetit të Gazitarisë Prof.Dr. Milazim Krasniqi, deputetët Amir Ahmeti, Gezim Kelmendi.

Projekti ideja: Gjalleria Islame
Realizimi:Kandili Ndriçues
Bashkpunuan:Radio Pendimi
Redaktor:Lulzim Susuri
Sponsor:Butiku islam “Medina” në Gjilan
EZANI-Film Dokumentar (Shkurt 2014)