Lista e kalorive që marrim nga çdo ushqim

Njeriu ka nevojë në një ditë për 1500 deri në 2000 kalori, por jo shumë prej nesh rrinë me laps e letër në dorë për të mbajtur shënime. Vraponi për minuta të tëra në pistën e vrapit për të djegur më pak se 200 kalori ?? Jeni strikt me ushtrimet, distancat dhe peshat me të cilat ushtroheni, por ushqimeve nuk i kushtoni shumë rëndësi?
Fotogaleria e mëposhtme do ju informojë se sa kalori merrni kur ju hani një akollure, apo kur pini një birrë. Pasi t’i shihni ushqimet dhe pijet e mëposhtme, nëse në ‘listën tuaj të dëshirave” janë linjat perfekte trupore, do të mendoheni dy herë para se të konsumoni diçka. Epo tek e fundit kjo është e vërteta e hidhur.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Artikulli paraprakTë marrë peng nga rrjetet sociale, bazuar në histori të vërtetë
Artikulli vijuesKuvendi vendos sot për ‘Ditën e Nënë Terezës’